Iskolánkban november 21-22-én Egészségmegőrző napok keretében hívtuk fel a figyelmet az egészséges táplálkozásra, a rendszeres és kitartó mozgás örömére valamint egészségünk védelmére.
Az első napon Dr. Tari Áron rezidens kardiológus tartott előadást a magas vérnyomásról és a következményeiről.
Legnagyobb örömünkre Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó elfogadta meghívásunkat és a rövid bemutatkozás után bemutatót tartott az alsósoknak és a felsősöknek is. A programokat sajtkóstolóval szakítottuk meg , amelyhez a sajtokat a KŐRÖSTEJ Kft ajánlotta fel. 
Csütörtökön a ceglédi Török János Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola tanárai és diákjai tartottak interaktív bemutatót. A gyerekeknek lehetőségük volt kipróbálni a vérnyomásmérést , a sebkötözést, a csecsemőgondozást, és Ambu babán kipróbálni az újraélesztést is. Kihasználva a meghívást ,a kollégák tájékoztatót tartottak, iskolájuk képzési struktúrájukról.. Csütörtökön diákjaink a ceglédi ERZSIKE -KER felajánlásából finom gyümölcsöket kóstolhattak meg. 
A délután folyamán az alsósoknak csapatverseny volt. 
A következőkben néhány fotó segítségével idézzük fel a fontosabb pillanatokat. Még több kép a Galéria menüpont alatt található.