Kedves Kolléga!

Ide kattintva, az űrlap kitöltésével és elküldésével lehet jelentkezni a Ceglédi Református Általános Iskola és Óvoda által szervezett Országos Angol és Német Nyelvi Versenyre. A versenyre évfolyamonként (5-8. évfolyam) és tantárgyanként (angol és német) legfeljebb 2-2 tanuló jelentkezését várjuk. A tagintézmények külön indíthatnak versenyzőket. B2-es szintű nyelvvizsgával rendelkező tanulók kérjük, ne jelentkezzenek!

A verseny célja:

Lehetőséget biztosítani az 5-8. osztályos gyerekek számára idegen nyelvű megmérettetésre. A verseny lehetőséget nyújt a tanulóknak, hogy szókincsükről, nyelvtani tudásukról, szövegértésükről és hallás utáni értésükről számot adjanak.

 

Feladatok:

A versenyen írásbeli feladatlapot oldanak meg a tanulók, mely nyelvtani tesztből, kiegészítéses feladatokból, szövegértésből és hallás utáni feladatok megoldásából áll. A versenyen szótár nem használható.


A verseny helyszíne: Cegléd, Szabadság tér 4.
Tervezett időpontja: 2019. április 15. (hétfő)

Jelentkezési határidő: 2019. március 8.

Részvételi díj: 1500 Ft/fő, ami az ebédet is tartalmazza; kísérők étkezési díja 750 Ft/fő (ez utóbbi a részvételi díjjal együtt fizetendő). A részvételi díjakat az iskola számlaszámára szíveskedjenek befizetni!
  • Kedvezményezett: Ceglédi Református Általános Iskola
  • Számlaszám: 10403129-49574955-54571006 (K&H Bank)
  • Közlemény: Nyelvi verseny, nevező iskola OM azonosítója (pl.: Nyelvi verseny, OM037299)

 

Kérjük, minden mezőt figyelmesen töltsön ki!
Az első kérdésnél (E-mail cím) a kapcsolattartó e-mail címét adja meg! Az űrlap beküldését követően arra a címre fog küldeni a rendszer egy visszaigazoló üzenetet a beküldött válaszokról.

 

További kérdés esetén forduljon bizalommal a verseny szervezőihez!
  - Ásványi Márta (német nyelv) 70-457-2998
  - Fehérné Varga Viktória (angol nyelv) 70-546-6540